Personvernerklæring Norway KLASK Association

Denne personvernerklæringen gjør rede for vår håndtering av personopplysninger som samles inn for å utøve våre tjenester overfor medlemmer og andre vi jobber med.

Behandlingsansvarlig i organisasjonen er medlemsansvarlig om ikke oppgaver er delegert. Henvendelser for innsyn, retting eller sletting av personopplysninger kan gjøres til medlem@klask.no.

Medlemskap

Fra våre medlemmer innhenter vi navn, adresse, fødselsdato og e-postadresse. Disse opplysningene er grunnlag for å rapportere antall medlemmer for å motta offentlig tilskudd til drift av organisasjonen. I tillegg trenger vi kontaktinformasjon på medlemmer for å kunne gi et tilstrekkelig tilbud og informasjon knyttet til medlemskapet. Når man melder seg inn i organisasjonen samtykker man til hvert enkelt område man tillater at organisasjonen bruker personopplysninger til, eksempelvis nyhetsbrev, invitasjon til arrangementer, m.m. Ved avsluttet medlemskap slettes dine personopplysninger.

E-post

Du kan sende e-post til oss, men husk at alle virksomheter er sårbare for datatyveri. Du bør derfor ikke sende sensitivt innhold per e-post. Om vi mottar en slik e-post, behandler vi e-posten i henhold til innhold og sletter den straks.

Nyhetsbrev

Som medlem hos oss kan du melde deg på som mottaker av vårt nyhetsbrev. For at vi skal kunne sende deg nyhetsbrev må du registrere din e-postadresse hos oss. Denne lagres i en egen database, deles ikke med andre og e-postadressen slettes når den ikke lengre er i bruk.

Påmelding turneringer og arrangementer

Via vår nettside og vårt nyhetsbrev er det mulig å melde seg på turneringer og andre arrangementer. I tilknytning til dette samler vi informasjon som navn og kontaktopplysninger i tillegg til behov for tilretteleggelse. Disse personopplysningene blir ikke brukt til andre formål enn å administrere arrangementet. Personopplysningene vil slettes etter endt arrangement. Vi innhenter egne samtykker for å kartlegge interesse og ønske om å motta invitasjon til nye arrangementer.


Turneringer
Om KLASK
Om NKA

Bli medlem
Personvern

Facebook Twitter Twitch